شرکت بسته بندی مواد غذایی سهند پاک پارسیان

تاثیر اشعه بر روی ارزش غذایی مواد

تأثير اشعه بر روي ارزش غذايي مواد
تأثير اشعه بر روي ارزش غذايي مواد-تكنولوژي اشعه دادن را پاستوريزاسيون سرد مي نامند كه باكتري هاي مضر را نابود مي كند. به گزارش سلامت نیوزبه نقل از نشريه سلامت …

نگهداری مواد غذایی به وسیله تابش پرتو
نگهداری مواد غذایی به وسیله تابش پرتو-نگهداری مواد غذایی به وسیله تابش پرتوطی … این روش موجودات میکروسکوپی را که هر ساله میلیونها تُن مواد خوراکی با ارزش را از بین … مواد رادیواکتیو چه تاثیری روی سلامتی انسان دارند – اضافه به علاقمنديها …

کاربرد انرژی هسته ای در نگهداری مواد غذایی و افزایش تولید آن
برای نگهداری ماده غذایی بعنوان مثال میوه در زمان کوتاه از تشعشع ضعیف اما اگر برای مدت نگهداری طولانی باشد از اشعه قوی گاما. این روش های پرتو افکنی بر روی مواد …

مایکرو ویو در صنایع غذایی
در فرآیند تشعشع و حرارت دادن مواد غذایی با میکروویو ، انرژی رادیان در مواد غذایی جذب میگردد. … کشف پرتوهای مصنوعی مانند اشعه ایکس و مواد رادیواکتیو طبیعی در خلال سالهای … در مواد غذایی ، دوز زیاد ، تغییرات نامطلوبی روی پروتئینها ، هیدراتهای کربن … در نتیجه ، از پرتوها برای بهبود ارزش تغذیهای بعضی از فراوردههای گیاهی ، نرم …

افزودنی‏ ها در فرآورده‏ های گوشتی
با کشف ادویه‏ های جدید این مواد نه تنها به عنوان نگه دارنده به کار می ‏رفتند بلکه … می‏ شوند، باعث شده تا تحقیقات فراوانی بر روی افزودنی ‏های گیاهی و ادویه، همچنین نقش … و بوی نامطبوع، تغییر در بافت، رنگ و ارزش غذایی حتی در دماهای زیر صفر درجه می شود. … با این وجود ادویه‏ ها را با استفاده از اشعه و گاز اتیلن اکسید یا دیگر روش‏ های …

مواد غذايي مفيدي که مي تواند مضر باشد
مواد غذايي مفيدي که مي تواند مضر باشد-بسياري از موادغذايي با ارزش در صورت … هضم پروتئين و جذب مواد معدني مي شود و نيز روي سوخت و ساز بدن تاثير مي گذارد. … محافظت کردن از پوست در برابر اشعه ي مضر فرابنفش نور خورشيد(UVA) مي تواند از .

هر ماده غذایی را تا چه مدت میتوان نگهداری کرد؟
به گزارش سلامت نیوزکارشناسان به مواد غذايي که با گذشت زمان ارزش غذايي خود را از دست مي دهند و هم چنين به نکاتي براي افزايش طول عمر و حفظ ارزش غذايي مواد اشاره خواهيم کرد. … غیر از ماده غذایی، شرایط نگهداری نیز در طول مدت ماندگاری اثر دارد؛ مثلاً . … میزان اشعه ای که تابانده میشود، اکثراً به نوع مواد غذایی و مدت مطلوب بستگی دارد.

اشعه های مضر در آشپزخانه شما
اشعه های مضر در آشپزخانه شما خرید جدیدترین وسایل برقی یکی از علاقه مندی های بسیاری … منزل شد همانند میهمان ناخوانده ای که دوستش ندارند روی کابینت آشپزخانه جا خوش کند. … وی به خراسان می گوید:وقتی از ارزش غذایی مواد سخن می گوییم در واقع درباره … املاح به هیچ عنوان تحت تاثیر روش های پخت قرار نمی گیرد و ویتامین های محلول در آب …

پوستي بدون چروک با تغذيه مناسب
پوستي بدون چروک با تغذيه مناسب-با داشتن يک رژيم غذايي متنوع و رنگارنگ که … و شيريني جات، نوشابه هاي گازدار که ارزش غذايي آن ها صفر بوده و از طرفي داراي مقادير … آنتي اکسيدان هستند) و هم چنين مواد آلي مانند روي و سلنيوم مي توانند با کاهش دادن … که بر اثر اشعه هاي مضر نور خورشيد UVB و UVA به وجود مي آيد، جلوگيري کنند.

انواع مواد غذایی و اصول نگهداری آنها : ذخيره سازي مواد غذايي
انواع مواد غذایی و اصول نگهداری آنها : ذخيره سازي مواد غذايي-گوشت قرمز و نگهداری آنگوشت … ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی بیشتر است، زیرا …. این روش مواد غذایی را در معرض پرتوهای یونیزه کننده ای مانند اشعه ایکس، اشعه گاما و …. چرا که خارج شدن از حالت انجماد و انجماد مجدد روی کیفیت غذا تاثیر گذاشته و حتی …


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق این سایت نزد سهند پاک پارسیان محفوظ است

طراحی و پیاده سازی توسط شرکت سروای تی