شرکت بسته بندی مواد غذایی سهند پاک پارسیان

خواص حبوبات

1) معرفی انواع حبوبات
2) خواص کلی حبوبات
3) خواص درمانی
4) خواص گیاهی
5) سفارشات امامان و بزرگان دینی به خوردن حبوبات

حبوبات
منظور از حبوبات دانه های رسیده ارقام مختلف مانند عدس – لوبیا – نخود- لپه – باقلا – ذرت و… می باشد
عدس
به دانه گیاه عدس با نام علمی lens esculenta moene از خانواده leguminosae گفته می شود . که دو لپه بوده و
لپه ها به وسیله پوسته ای به یکدیگر چسبیده اند.

خواص باور نکردنی عدس
1) عدس از سری حبوبات با طبع سرد و خشک است که سرشار از البومین , هیدرات کربن ,مواد معدنی,اب و سلولز می باشد .
2) عدس برای دفع سموم بسیار مناسب می باشد زیرا پتاسیم موجود در ان باعث فعالیت زیاد کلیه می شود .
3) عدس باعث تقویت عضله قلب و رشد و نمو کودکان می شود
4) کسانی که کم خون هستند عدس را در برنامه غذایی خود قرار دهند .
5) خوردن اب عدس ملین و خود عدس قابض می باشد .
6) برای درمان کهیر و خارش عدس موثر می باشد .
7) خوردن عدس باعث جلای پوست و زیبایی می شود.
8) خوردن عدس هوش و حافظه را افزایش می دهد.

• سفارشات امامان و بزرگان دینی به خوردن عدس
حضرت محمد فرمودند :
خوردن عدس دل را نرم و اشک چشم را به سرعت جاری می سازد .
امام صادق (ع) فرمودند :
در عدس دوای هفتاد درد وجود دارد

لوبیا
منظور از لوبیا دانه رسیده ارقام مختلف گیاه گونه phaseolus vulgaris از خانواده leguminosae می باشد.
شامل ارقام مختلف :
1. لوبیا سفید
2. لوبیا قرمز (ماش)
3. لوبیا چیتی
4. لوبیا چشم بلبلی
5. سویا

به طور کلی لوبیا گیاهی است از تیره بقولات , علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر می پیچد .برگهای ان سبز رنگ , پهن وبزرگ و نوک تیز است که شامل سه برگچه به شکل قلب می باشد .
گلهای ان سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه ان باریک و غلاف مانند میباشد که دانه های لوبیا در ان قرار دارد .
از پوست و دانه های لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده می شود که بنام لوبیا سبز معروف است .
ولی هنگامی که پوست غلاف سفت می شود دانه های داخل آن به صورت لوبیا خشک که به رنگ قرمز یا سفید می باشد استفاده غذایی قرار میگیرد .

خواص لوبیا سفید
از لوبیای سفید برای از بین بردن انگل های روده و معده نیز استفاده میشود .

1) تنظیم قند خون :
افراد دیابتی میتوانند از لوبیای سفید به عنوان یک داروی خوراکی برای تنظیم میزان قند خون بهره ببرند.

2) تنظیم فشار خون:
لوبیا سفید سرشار از سدیم و پتاسیم می باشد , که در تنظیم میزان ضربان قلب و فشار خون نقش زیادی دارد
همچنین مصرف این لوبیا احتمال بروز بیماری های قلبی را کاهش داده و به گردش خون کمک زیادی می کند .

3) جلوگیری از سرطان :
افرادی که لوبیا سفید مصرف می کنند . سیستم دفاعی بدنشان در برابر بیماری سرطان مقاوم تر است . لوبیا سفید دارای مس و منگنز است که در تجزیه رادیکال های ازاد نقش دارند و در نتیجه بدن را در برابر سرطان محافظت می کند.

4) جلوگیری از پیری زود رس:
لوبیا سفید دارای مقدار زیادی مس میباشد .که در بازسازی سلول های پوستی نقش مهمی دارد. مصرف لوبیا سفید باعث بازسازی انزیم های سازنده کلاژن میشود . و در نتیجه به جوان ماندن سلول های پوستی کمک میکند .

5) پیشگیری از آلزایمر :
ویتامین b1 موجود در لوبیا سفید در جلوگیری از این بیماری موثر می باشد /

6) تقویت کبد :
این لوبیا به عنوان سم زدا در بدن عمل می کند و باعث خروج سم های موجود در کبد می شوند و به بهبود عملکرد کبد کمک می کند.

لوبیا چشم بلبی

دانه لوبیا چشم بلبی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده میشود و معتقدند ضمن اینکه غذای خوبی است برای از بین بردن کرم معده نیز مفید میباشد .این لوبیا به فارسی < لوبیا چشم بلبلی> و نوعی از آن را لوبیای گل گویند . در کتب طب سنتی با نام dolic a oil noer لوبیای بلدی و به هندی <لوبا> گفته می شود . این لوبیا از جنس vigna بنام vigna senses می باشد.*خواص این لوبیا عبارتند از :
• برای اسهال نافع میباشد و از تکرار ادرار جلوگیری میکند .
• تسکین دهنده تشنگی می باشد .
• آرامش بخش , ضد اسپام برای کولیک و وبا موثر میباشد .
• تب بر , کاهش دهنده حرارت در موارد آفتاب زدگی , قاعده آور و همچنین ضد سم می باشد .
• برای معالجه اسهال و اسهال خونی مزمن و روماتیسم تجویز می گردد .
لوبیای چیتی و خواص آن

 این ماده غذایی فاقد کلسترول بوده و قند موجود در آن کمتر از سایر لوبیا ها می باشد.
 لوبیا چیتی به دلیل داشتن پروتین فراوان , منبع غذایی مفیدی برای تامین پروتین روزانه و پیشگیری از ابتلا به اختلالات کلیوی و پوکی استخوان به شمار می رود .
 این ماده غذایی منبع مناسبی از ویتامین “c” بوده , همچنین میزان کلیسم ,آهن ,سدیم و پتاسیم موجود در این نوع لوبیا قابل مشاهده می باشد
 قرار دادن میان وعده های غذایی حاوی لوبیا چیتی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ نقش مهمی دارد.
 تیامین , منیزیم , نیاسین و فسفر از جمله مواد معدنی موجود در این لوبیا میباشد .
لوبیای قرمز ( ماش )
ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است . دانه گیاهی با نام علمی vicia sativa از خانواده leguminnosea میباشد .
ایرانیان قدیم ماش را “مچ” می گفتند زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت . این دانه خاص ایران و خاور میانه است . این دانه غنی ,حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن میباشد و در عین حال کالری کمی دارد یعنی پر خاصیت و غیر چاق کننده مییباشد .

 توصیه های پزشکی
کلسترول : اگر میزان کلسترول خونتان بالاست استفاده از ماش توصیه میشود.
سرطان سینه: ماش و دیگر حبوبات مادهایی بنام مهار کننده پروتئاز دارند که میتوانند در برابر سرطان سینه اثر محافظ داشته باشد

پروتئین : در برنامه غذایی روزانه , حبوبات مهمترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند .
کم خونی : استفاده از ماش بصورت جوانه باعث میشود همه مواد مغذی بخصوص آهن در دسترس , افزایش یابد پس برای مبتلایان به کم خونی مفید می باشد.
توصیه امام رضا (ع) به خوردن ماش :

ماش تازه را در فصل نوبر خودش بردارید و همراه با برگش بکوبید و آب آن را بگیرید و ناشتا بخورید و بر روی بهق بمالید.
7 خواص بی نظیر ماش :

1. طبع ماش کمی سرد و خشک است .
2. استفاده بیش از حد آن باعث زیاد شدن خلط آن میشود
3. خوردن ماش برای کسانی که مبتلا به خارش شدید بدن هستند مفید میباشد
4. ماش التهابهای صفرا را از بین میبرد
5. ماش باعث افزایش ترشح انسولین در بدن میگردد
6. ماش مسکن درد بواسیر است البته باید پوست کنده آن خورده شود
7. وجود پتاسیم در ماش باعث شستشوی کلیه ها و پایین آوردن درجه اسیدی خون و منظم کردن ضربان قلب میگردد

نخود

نخود دانه گیاهی است یکساله با نام علمی cicer arientinum از خانواده leguminosae که 2 لپه بوده و لپه ها به وسیله پوسته ای کامل به یکدیگر چسبیده اند . نخود دارای بوته ای کوتاه با شاخه های نازک و برگ های ریز همراه با گل های سپید می باشد . * * نخود از نظر شکل و اندازه و رنگ به 2 گروه زیر تقسیم می شود :
1- نخود هایی که در این گروه قرار دارند اکثرأ دارای پوست زرد یا کرم رنگ و عمومأ دانه درشت هستند این نخود ها در ایران به نخود سفید معروف هستند .
2- نخود تیپ دسی (dsi): نخود های این گروه اکثرأ دارای پوست رنگین (قهوه ای مایل به قرمز یا سیاه ) و معمولأ دانه های ریز هستند و برای تهیه لپه مصرف میشوند
 نخود جزو بنشین هایی میباشد که خیلی تطبیق پذیر است و تقریبأ میتواند برای پخت غذاهای متنوع و سبک های مختلف آشپزی مورد استفاده قرار گیرد

خواص درمانی نخود


1- سرشار از فیبر می باشد این نوع فیبر, به کاهش گلوکز “قند” و به کاهش وزن کمک می کند.
2- منبع پروتئینی خوبی برای گیاهخواران می باشد.
3- سرشار از منگنز” mn” که برای تولید انرژی در بدن کمک میکند.
4- سر شار از آهن ” fe” و مواد معدنی مورد نیاز خانوم هاست .
5- به تثبیت سطح قند خون کمک می کند .
6- کاهش طبیعی کلسترول های بد حملات قلبی می باشد .
7- دارای مادهایی میباشد که به عنوان آنتی اکسیدان عمل خواهند کرد .
لپه چیست؟
منظور از لپه , عبارتست از نیمه دانه رسیده و پوست کنده و خشک شده حبوبات از جمله نخود می باشد
رقم های ویژه ای از گیاه نخود با نام علمی arientinum cicer از خانواده legumineosae می باشد ویک گیاه دو لپه ای و در خانواده نخود جای میگیرد .
لپه در افغانستان دال گفته میشود .لپه معمولی در ایران با نام دال تور در افغانستان , لپه ای است که از نخود کفتری (با نام علمی cajanus تهیه می شود . یکی دیگر از استفاده ترین حبوبات لپه است که سریع پخته می‌شود. لپه پتاسیم بالا و سدیم بسیار کمی دارد، از این رو انتخاب مناسبی برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون است. لپه منبع غنی فیبر هم هست و به همین دلیل برای پیشگیری از یبوست، کاهش کلسترول خون، تنظیم قندخون و کاهش بیماری‌های قلبی توصیه می‌شود. لپه هم مانند سایر حبوبات نفاخ است اما چون پوست آن گرفته می‌شود به مراتب نفخش کمتر از سایر حبوبات است و خیلی نیاز به خیس کردن از قبل ندارد. در هر 100 گرم لپه خام 360 کیلوکالری و در هر 100 گرم لپه پخته
120 کیلوکالری انرژی موجود است

انواع لپه :


1- دال تور (لپه معمولی , نخود کفتری )
2- دال چانا ( لپه هندی , نخود سیاه CECINERI)
3- لپه زرد ( لپه نخود معمولی )
4- لپه سبز (لپه ماش )

*مواد مغذی لپه
* هر واحد غذایی لپه که حدود یک فنجان نپخته است، معادل یک واحد گوشت یعنی ۶۰ تا ۹۰ گرم وزن دارد. بیش‌ترین ارزش غذایی حبوبات به پروتئینشان بازمی‌گردد و برای افرادی که دچار سوءتغذیه هستند، کودک یا سالمندند یک انتخاب مناسب تلقی می‌شوند. با خوردن هر ۱۰۰ گرم لپه ۲۲ گرم پروتئین تامین می‌شود بنابراین کسانی که گوشت نمی‌خورند، بهتر است که لپه را به عنوان یکی از اعضای خانواده حبوبات با برنج مخلوط و آن را مصرف کنند.

* از نظر انرژی یک واحد غذایی لپه پخته، حدود ۲۳۱ کیلوکالری انرژی و ۱۶ گرم پروتئین دارد.
* لپه منبع خوب ویتامین B١، B٦ و اسید فولیک نیز می‌باشد البته به شرطی که خیلی پخته نشود چون ویتامین‌های گروه B در برابر حرارت ناپایدارند.
* جالب است بدانید که لپه از منابع گیاهی کلسیم نیز هست به طوری که با خوردن ۱۰۰ گرم از آن حداقل ۶۰ میلی‌گرم کلسیم تامین می‌شود البته این مقدار جذب پایین‌تری دارد اما برای آن‌هایی که شیر و لبنیات نمی‌خورند یک عادت غذایی مناسب تلقی می‌شود.
 خواص مهم لپه
1- لپه و بیماری‌های قلبی عروقی
* لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
* عامل دیگری که باز هم لپه را در کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی و تنظیم فشار خون برجسته می‌سازد، وجود پتاسیم است.
به طوری که هر واحد آن حدود ۷۱۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد. در مقابل پتاسیم، مقدار سدیم لپه کم است و به همین خاطر به افراد فشارخونی خوردن آن توصیه می‌شود.
* لپه مانع از ایجاد پلاک در رگ‌های خونی می‌شود از این رو به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.
2- لپه و کم‌خونی فقر آهن
لپه از نظر مواد معدنی منبع خوب آهن بوده و برای افرادی که کم‌خون هستند، ماده غذایی مناسبی به حساب می‌آید. مصرف هر پیمانه لپه، ۱۴درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین می‌کند.
3-لپه و سلامت دستگاه گوارش
همان‌طور که ذکر شد لپه منبعی غنی از فیبر است به همین دلیل برای پیشگیری از یبوست توصیه می‌شود و احتمال ابتلا به بیماری‌های روده را کاهش می‌دهد و در کاهش وزن نیز موثر است.
4-لپه و بیماری دیابت
آخرین تحقیقات انجام‌شده بیانگر این است که لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوق‌العاده عالی است. لپه موجب می‌شود که کلیه‌های این بیماران خوب کار کند و چون حاوی آنتی‌اکسیدان نیز هست برای کاهش فشار خون بسیار خوب و مفید است.
گفتنی است کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می‌شوند فرد دیابتی مدت زیادی در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین نرود.
همچنین لپه دارای فیبر بالایی است و می‌تواند جایگزین خوبی برای نان و برنج باشد، البته هنگام طبخ نباید خیلی زیاد پخته شود.
لپه در مقایسه با سایر حبوبات
بهتر است لپه در برنامه غذایی هفتگی حداقل یکی، دو بار مصرف شود. یکی از ویژگی‌های بارز لپه در مقایسه با دیگر حبوبات این است که سریع پخته می‌شود.
البته لپه هم مانند سایر حبوبات نفاخ است اما چون پوست آن گرفته می‌شود به مراتب نفخش کمتر از سایر حبوبات بوده و خیلی نیاز به خیساندن ندارد اما افرادی که احساس می‌کنند با مصرف لپه دچار نفخ می‌شوند، بهتر است آن را خیسانده، آب آن را دور بریزند و بعد آن را به غذایشان اضافه کنند.
کارشناسان،متخصصان و خریداران حبوبات خصوصا لپه با استفاده از این جدول و مشخصه لپه که توسط بازار خشکبار و حبوبات ایران تهیه و تنظیم شده است، می توانند از ویژگی های کیفی لپه به راحتی آگاه شوند.

ذرت

ذرت گیاهی یکساله و دارای ارزش غذایی فراوان می باشد . از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است . بهترین نوع ذرت بخارپز آن است و ذرت های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالم تر است .
رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین zeine و زیازانتین zeaxanthine می باشد .
دانه ذرت از گیاه zea maysl از خانواده غلات ( graminea ) بوده و دارای ارقام مختلفی مانند :
• ذرت دندان اسبی یا dent corn
• ذرت آردی ( نرم ) یا flour corn
• ذرت مومی که رقمی از ذرت دندان اسبی است و waxy corn
• ذرت خشن یا flint corn
• ذرت شیرین که sweet corn نیز نامیده می شود
• ذرت آجیلی که pop corn نامیده می شود .

• ارزش غذایی ذرت خام
در 100 گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :
انرژی : 350 کالری آهن : 2 میلی گرم
آب : 13 گرم ویتامین آ : 490 واحد
پروتئین : 9 گرم ویتامین ب 1 : 4/0 میلی گرم
چربی : 4 گرم ویتامین ب 2 : 12/0 میلی گرم
مواد نشاسته ای :72 گرم ویتامین ب 3 : 2/2 میلی گرم
کلسیم : 22 میلی گرم ارسنیک : 30 میلی گرم
سدیم : 1 میلی گرم
پتاسیم : 285 میلی گرم
فسفر : 265 میلی گرم
 خواص ذرت
کم خونی
ذرت بو داده، تقویت كننده بدن و افزاینده خون و درمان كننده لاغری است.
درد مفاصل
جوشانده كاكل ذرت، تسكین دهنده درد های مفصلی و درمان كننده رماتیسم و نقرس می باشد.
ناراحتی های کلیه
جوشانده كاكل ذرت برطرف كننده اختلالات كلیوی است و با فعال نمودن كلیه بر حجم ادرار می افزاید. ورم كلیه و مثانه، سنگ كلیه و مثانه با جوشاند كاكل ذرت درمان شده و تركیب شیمیایی ادرار تنظیم می شود.
نکاتی درباره ذرت
1) روغن ذرت دارای مقدار زیادی ویتامین E است كه دارای خاصیت آنتی اكسیدانی قوی است و سلول‌ها را از اكسیداسیون حفظ می ‌كند.
2) ذرت یک منبع غنی از ویتامین B١ است که در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود.
3) برای کمک به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.
4) برخی از املاح موجود در ذرت مانند منیزیم می‌توانند گرفتگی‌های عضلانی را بهبود ببخشند.
5) ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها موجود در ذرت علاوه‌بر این‌که جلوی بیماری‌ها را می‌گیرند، می‌توانند در شادابی پوست، مو و ناخن نیز موثر باشند.
6) زنان مبتلا به کم‌خونی به‌ویژه کم‌خونی ناشی از کمبود ویتامین می‌توانند با مصرف ذرت به بهبود این نوع از اختلال کمک کنند.
7) همچنین مصرف میزان کافی از فیبر گیاهی به بهبود عملکرد روده‌ها کمک و مانع از ابتلا به یبوست و همورویید می‌شود.

خواص دیگر ذرت :
1. ذرت یک منبع غنی از ویتامین ب 1 می باشد که در سوخت و ساز کربوهیدرات ها استفاده می شود .
2. سرشار از ویتامین ب 5 می باشد که به فعالیت های فیزیولوژیکی در بدن کمک می کند .
3. حاوی فولیت است که در تولید سلولهای جدید نقش قابل ملاحظه ای دارد .
4. حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث است که برای مقابله با بیماری ها مفید می باشد .
5. ذرت علاوه بر اینها ، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک می کند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید .
6. مصرف روزانه یک فنجان دانه های ذرت در میان وعده های غذایی، می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ( ناشی از یبوست ) را کاهش دهد .
7. همچنین مصرف میزان کافی از فیبر گیاهی به بهبود عملکرد روده ها کمک و مانع از ابتلا به یبوست و هموروئید می شود .
8. اسید فولیک موجود در ذرت نیز در پیشگیری از نارسایی مادرزادی لوله عصبی موثر است .
9. برخی از املاح موجود در ذرت مانند منیزیم می توانند گرفتگی های عضلانی را بهبود ببخشند .
10. همچنین کلسیم و فسفر موجود در آن تأثیر چشمگیری بر استخوان سازی می گذارد بنابراین مصرف آن برای کودکان در حال رشد و نوجوانان بسیار مفید است .
*متخصصان تغذیه می گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ریزمغذی هاست می تواند یک میان وعده بسیار مطلوب و مفید باشد *
جو

جو پوست کنده دانه گونه های گیاهی از جنس hordeum از خانواده gramineae می باشد که قسمتی از پوست خارجی آن گرفته شده . جو از سری غلات با طبع سرد و خشک است .
امام صادق ( ع ) فرمودند : اگر خدا شفای چیزی را بیشتر از شفای جو می دانست جو را غذای انبیا قرار نمی داد .
امام رضا ( ع ) فرمودند : فضیلت نان جو بر نان گندم مثل فضل خانواده برای ماست بر سایر مردم .
خواص جو :


مهترین خصویات
1. خوردن نان جو از سفید شدن مو جلوگیری می کند .
2. جو برای کم خونی مفید است .
3. جو نرمی استخوان کودکان را ازبین می برد .
4. برای درمان بواسیر و خونریزی آن از جوشانده جو استفاده می شود .
5. برای بحران های کبدی جو خیلی موثر می باشد .
6. برای درمان گر گرفتگی در دوران یائسگی موثر می باشد

 خاصیت شگفت آور سویا :

سویا گیاهی است یکساله دارای ساقه پرشاخه ، برگ های آن بیضی ، نوک تیز و سبز رنگ می باشد ، میوه آن شبیه لوبیا است که در هر غلاف آن سه تا پنج دانه جدا از یکدیگر وجود دارد ، رنگ دانه سویا بر حسب انواع مختلف متفاوت است و به رنگهای زرد – سفید – سیاه -خاکستری و خالدار دیده می شود .
سویا قرن هاست که غذای مردم آسیا مخصوصا” چین بوده 0 ایالت متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا” دوسوم محصول کل دنیا را تولید می کند .
سویا در ایران به نام لوبیا روغنی ، ( لوبیا چینی ) سوژا ، دانه سویا معروف است .
سویا به علت داشتن پروتئین و مواد مغذی در تغذیه انسان به کار می رود .

ترکیبات شیمیایی :
سویا از نظر ویتامین هائی گروه B بسیار غنی است و دارای مقداری ویتامین های K ، E ، D ، C و کمی کاروتن می باشد . همچنین در سویا کلروفیل و آنتی بیوتیکی به نام کاناوالین یافت می شود ، دانشمندان موفق شده اند که از لوبیای سویا یک نوع آنتی بیوتیک ارزان قیمت تهیه کنند که مورومیکس نامیده می شود و باکتری های مضر روده را از بین می برد . سویا از نظر مواد پروتئینی بسیار قوی است و در کشورهای فقیر از آن به عنوان جانشین گوشت استفاده می شود .
مقدار پروتئین سویا 1/5 برابر گوشت گاو می باشد و منبعی غنی از پروتئین است . برای درست کردن شیر سویا ، دانه سویا را له کرده و به مدت 24 ساعت تحت تأثیر آب قرار می دهند سپس آن را صاف می کنند و بدین ترتیب نوشابه ای مانند شیر به دست می آید که منبع غذایی خوبی است که می توان به جای شیر گاو مصرف کرد
خواص داروئی سویا :
1. سویا مقوی و باد شکن است .
2. دانه سویا ، مدر ، تب بر و ضد سم است .
3. سویا برای مبتلایان به نقرس و رماتیسم و اشخاص ضعیف البنیه مفید است .
4. سویا به فعالیت روده ها و دفع منظم سموم کمک می کند .
5. سویا مقدار تری گلیسیرین خون را پایین می آورد .
6. سس سویا برای سوختگی پوست مفید است .
7. سویا موثر برای درمان سرطان کولون است .
8. سویا از سرطان سینه جلوگیری می کند .
9. سویا برای سلامت روده بزرگ و تنظیم تخلیه و دفع مواد زائد بسیار مفید است .
10. سویا سنگ کیسه صفرا را شکسته و خارج می سازد و اگر از فرآورده های سویا استفاده کنید در بدن شما سنگ کیسه صفرا تولید نخواهد شد .


برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق این سایت نزد سهند پاک پارسیان محفوظ است

طراحی و پیاده سازی توسط شرکت سروای تی