آزمایشگاه بسته بندی مواد غذایی
ردیف | تجهیزات |
1 | انواع آون و اینکی باتور دماهای بالا و زیر صفر جهت نگهداری نمونه ها |
2 | دستگاه Burst: انجام آزمون مقاومت به ترکیدگی انواع لفافهای بسته بندی تک لایه و چند لایه |
3 | دستگاه تست شرایط محیطی: مشابه سازی شرایط دمایی و رطوبت جهت آزمونهای ماندگاری |
4 | دستگاه پمپ: بسته بندی بسته ها در شرایط هوای معمولی |
5 | اتمسفر اصلاح شده وکیوم و FlashingGas |
6 | میکسر گاز: تهیه نسبتهای مختلف گاز، اکسیژن، دی اکسیدکربن و ازت جهت تزریق به دستگاه مپ |
7 | گاز آنالیز: تعیین درصد گاز اکسیژن، دی اکسید کربن و ازت داخل بسته بندی |
8 | میکسر خمیر: تهیه انواع مخلوط مواد غذایی با ویسکوزیته بالا |
9 | PH متر: آزمون PH |
10 | هیتر با همزن آماده سازی نمونه ها |
11 | یخچال فریزر نگهداری نمونه ها |